Companii

Antreprenor cu 55 mil. euro în agrobusiness: „A fost unul dintre cei mai buni ani din ultimii zece pentru fermierii din Bihor“

Dan Corbuţ. Mediafax Foto

Dan Corbuţ. Mediafax Foto

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.02.2017, 00:07 2387

Dan Corbuţ, proprietarul Agro­ind Cauaceu din Bihor, companie spe­cializată în comercializarea de in­pu­turi, dar şi în cultivarea de cereale, spune că, din pri­me­le es­timări, busi­nes­sul com­pa­ni­ei a crescut anul tre­­cut cu pâ­nă în 10%, de­pă­şind 250 de milioane de lei (55 mil. euro).

„Anul 2016 a fost unul dintre cei mai buni pentru sectorul pe care ac­tivăm. Am avut rezultate bune, fer­mie­rii din zona Bihorului au avut pro­ducţii destul de bune anul trecut. Per to­tal, cred că anul 2016 a fost unul din­tre cei mai buni pentru fermierii din zo­nă. Produsele au fost bune, iar pre­ţurile cerealelor au fost accep­ta­bile“, a declarat pentru ZF Dan Corbuţ, unul dintre cei mai puternici antreprenori din judeţul Bihor.

Agroind Cauaceu este a treia cea mai mare com­pa­nie cu capital privat ro­mâ­nesc din judeţul Bihor într-un top condus de Euro­pean Food (in­dus­­tria ali­men­tară) şi Votrom (dis­tri­buţie com­bus­tibili).

Compania co­mer­ciali­zea­ză inputuri pentru agri­cul­tură (seminţe, îngrăşă­min­te, pesti­ci­de), dar lucrează şi 4.000 de hectare de teren agricol unde cultivă cereale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO