Companii

Antreprenori locali. Claudiu Aron, complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov: A fost un an peste aşteptări, finalizăm cu afaceri de 11,5 milioane de euro. Anul acesta, antreprenorul a cumpărat complexul Favorit din Poiana Braşov, executat de bancă, pentru care a plătit 1,65 milioane de euro

Antreprenori locali. Claudiu Aron, complexul hotelier...

Autor: Mirabela Tiron

22.12.2022, 09:30 565

Omul de afaceri Claudiu Aron, pro­prie­tarul companiei Alpin 2003, ce administrează complexul hotelier Alpin Resort Hotel, unul din cei mai mari jucători din turism din staţiunea Poiana Braşov, spune că anul acesta a fost unul bun în turism şi complexul pe care îl conduce va finaliza cu afaceri de 11,5 mil. euro, peste nivelul bugetat.

„În medie pe tot anul am avut un grad de ocupare de 65%, acum am primit deja rezervări pentru sărbători. Pe ultima sută de metri se vor face rezervări în funcţie de zăpadă. Cei mai mulţi turişti sunt români, avem rezervări individuale de la turişti din Israel, Italia şi Japonia, dar sunt puţini străini“, a declarat pentru ZF Claudiu Aron, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România. 

Antreprenorul este cunoscut prin complexul  hotelier  Alpin din Poiana Braşov, ce  include hotelul Alpin cu 150 de camere, un apart-hotel cu 114 apartamente, Casa Alpin cu 25 de camere şi 7 apartamente, toate clasate la patru stele. De asemenea, compania mai are şi două restaurante, conform datelor de pe site-ul Alpin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO