Companii

Antreprenori locali. FAN Courier şi-a majorat cifra de afaceri cu 10%, până la 1,1 mld. lei

Antreprenori locali. FAN Courier şi-a majorat cifra de...

Autor: Miruna Diaconu

09.12.2022, 00:07 326

FAN Courier, liderul pieţei de curierat, va încheia anul 2022 cu afaceri de 1,1 mld. lei, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. Cu toate că prognozele iniţiale arătau o creştere mai mare, anul 2022 a venit cu o serie de provocări care au afectat direct businessul.

„Am crezut că 2022 va fi un an al revenirii. A început bine şi atinsesem în primele luni bugetul prognozat, însă din 24 februarie, când a izbucnit războiul, lucrurile s-au schimbat. Noi ne-am bugetat o creştere de 15% în 2022, în primele două luni eram aproape de a atinge bugetul prognozat, apoi lucrurile au îngheţat“, spune Adrian Mihai, CEO şi cofondator al FAN Courier.

Compania a făcut pasul în afara ţării, mergând în Republica Moldova în noiembrie 2021. Cu toate că războiul a afectat activitatea com­paniei în ţara vecină, FAN Courier îşi propune să ajungă liderul pieţei de curierat din Republica Moldova.

FAN Courier a realizat investiţii de 31 milioane euro în deschiderea hub-ului de la Cluj, proiectul privind hub-ul de la Braşov, care va continua şi anul viitor, lansarea reţelei de lockere, care numără 300 de lockere, dar şi digitalizare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO