Companii

Antreprenori locali. George Copos, Ana Hotels: La hotelurile de la mare şi de la munte am depăşit veniturile din 2019. Vom renova integral anul viitor hotelul Europa din Eforie, iar în 2024 hotelul Sportul

George Copos, proprietarul grupului hotelier Ana Hotels.

George Copos, proprietarul grupului hotelier Ana Hotels.

Autor: Mirabela Tiron

09.11.2022, 00:05 1811

♦ Hotelul de cinci stele Athénéé Palace Hilton din Capitală trece printr-o renovare completă, şapte luni de zile a operat cu 132 de camere faţă de 283 de camere.

Compania hotelieră ANA Hotels, una dintre cele mai mari de pe piaţa loca­lă, ce o­pe­rează ho­te­lurile A­thé­néé Pa­lace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală, dar şi hoteluri la mare şi în Poiana Braşov, va atinge anul acesta 91% din ci­fra înregis­trată în anul de referinţă 2019.

„Anul acesta vom atinge 91% din cifra înregistrată în anul 2019 în con­diţiile în care la A­thé­néé Palace Hilton şapte luni de zile am operat cu 132 de camere faţă de 283 de camere. La toate celelalte hoteluri, de la mare şi de la munte am depăşit veniturile din 2019“, a declarat pentru ZF George Copos, proprietarul grupului hotelier Ana Hotels.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO