Companii

Antreprenori locali. Grupul Romaqua reacţionează după „acordul“ dintre Marcel Ciolacu şi Coca-Cola. „Declaraţia făcută pentru un agent economic singular este discreţionară şi discriminatorie.“

Nicolae Palfi, vicepreşedinte al Romaqua Group

Nicolae Palfi, vicepreşedinte al Romaqua Group

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.10.2023, 00:07 10278

Nicolae Palfi, vicepreşedinte al Romaqua Group, cel mai mare business antreprenorial din industria băuturilor răcoritoare, spune că investiţiile se fac în funcţie de cerinţa pieţei legată strâns de puterea de cumpărare şi consideră că promisiunea făcută de Marcel Ciolacu producătorului Coca-Cola este discreţionară.

Marcel Ciolacu a menţionat într-o vizită la fabrica din Ploieşti a Coca-Cola că are „un gentlemen’s agreement cu conducerea companiei Coca-Cola HBC că toată această supraimpozitare se va întoarce în companie sub formă de ajutor de stat în proiectele viitoare“.

Nicolae Palfi spune că declaraţia „făcută pentru un agent economic singular este discreţionară şi discri­minatorie. Dacă se întâmplă asta atunci pentru ce mai facem pachet fiscal de creştere a veniturilor statului”,  consideră Nicolae Palfi. Romaqua a terminat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 948 de milioane de lei (peste 192 mil. euro), în creştere cu aproape 9% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO