Companii

Aproape jumătate din producţia fabricii Fornetti din judeţul Timiş merge la export. „Facem investiţii de susţinere şi dezvoltare“. În total, bugetul de investiţii al companiei în 2023 este de circa 4 milioane de euro, conform informaţiilor furnizate anterior de reprezentanţii companiei.

Produsele Fornetti ajung în 912 puncte de vânzare în România, dintre care 590 în sistem de franciză şi 322 în HoReCa.

Produsele Fornetti ajung în 912 puncte de vânzare în România, dintre care 590 în sistem de franciză şi 322 în HoReCa.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.10.2023, 17:30 3899

Fornetti România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de patiserie, a ajuns să fie prezent în 912 puncte de vânzare, dintre care 590 în sistem de franciză şi 322 în HoReCa. În ultimii ani, compania şi-a diversificat universul în care desface produsele, astfel că pe lângă reţeaua de magazine, a intrat şi în retail cu produse care pot fi coapte acasă, dar şi în HoReCa.

„În ultimii ani, retailul s-a dezvoltat mult şi astăzi avem produse prezente, la partea de bake-off în aproape toate lanţurile mari din România. În funcţie de sezon şi particular de an, lucrurile au fost diferite, însă cumulat în ultimii 5 ani, creşterea este aproximativ similară, de 28% în retail şi 72% în ceea ce priveşte francizele“,  a spus Gabriel Voin, director comercial la Fornetti România, companie cu afaceri de 293 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO