Companii

Arval, BNP Paribas Cardif şi Venchi, chiriaşi în proiectul Ethos House, cu livrare în octombrie

Arval, BNP Paribas Cardif şi Venchi, chiriaşi în...

Autor: Cristina Cuncea

24.07.2014, 00:00 436

Clădirea de birouri are o suprafaţă netă închiriabilă de 7.758 metri pătraţi, distrubuită pe 9 nivele, parterul fiind închiriat integral de doi retaileri. De asemenea, alte două nivele au fost închiriate.

"Doi retaileri renumiţi au închiriat împreună întregul spaţiu de la parterul clădirii, reprezentând o suprafaţă de 768 mp. Unul dintre aceştia este Venchi, un nume cu tradiţie în Italia în domeniul ciocolatei premium şi un brand cu acoperire internaţională. Arval Romania, compania de leasing operaţional specializată în managementul flotelor, va fi, de asemenea, unul dintre chiriaşii Ethos House închiriind un etaj. Un alt etaj este închiriat de către compania internaţională de asigurări BNP Paribas Cardif România şi purtăm discuţii în continuare cu alte părţi interesate", a declarat Sînziana Zainea, leasing manager al Ethos House.

Ultimul etaj al clădirii va fi ocupat de reprezentanţii dezvoltatorului, astfel că în prezent clădirea are închiriate 3 din cele 8 nivele disponibile, respectiv circa 40% din suprafaţă.

Omul de afaceri a cumpărat terenul pe care este dezvoltată clădirea în 2012 de la compania Willbrook Internaţional pentru 1,5 milioane de euro.

Terenul de circa 1.500 de metri pătraţi, cumpărat anul trecut cu 1,5 milioane euro, este situat pe strada Gheorghe Ţiţeica, iar suprafaţa construită a clădirii va fi de 12.500 metri pătraţi. Suprafaţa pe etaj va avea între 925 şi 1.025 metri pătraţi. Imobilul are 100 locuri de parcare. Clădirea este clasificată verde.

Gkotsis Anastasios a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat clădirea de birouri Polonă 68 Business Center, investiţie de 15 milioane de euro. În clădire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.

Zona Floreasca-Barbu Văcărescu a atras atenţia dezvoltatorilor de birouri, grupul suedez Skanska, Raiffeisen evolution, Portland, Globalworth, fiind printre cei care construiesc astfel de proiecte în această arie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO