Companii

Austriecii de la PORR Construct, în bilanţul pentru 2021: România a avut rezultate bune, numărul angajaţilor a crescut, dar evoluţia construcţiilor depinde de războiul din Ucraina

Austriecii de la PORR Construct, în bilanţul pentru...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.05.2022, 17:20 141

♦ Pe piaţa locală, PORR Construct a câştigat anul trecut contractul pentru realizarea secţiunii 4, cu o lungime de circa zece kilometri, din autostrada Sibiu-Piteşti, parte a coridorului IV paneuropean. Proiectul presupune construirea a 12 poduri, treceri şi viaducte.

România s-a numărat printre ţările cu cele mai bune rezultate din grupul austriac din construcţii PORR Construct, potrivit celui mai recent raport financiar, aferent anului 2021.

„România a înregistrat o creştere foarte bună atât în construcţiile de clădiri, cât şi în cele de infrastructură. Valoarea proiectelor a crescut cu 53,3%, până la 668 de milioane de euro, fiind generată de o creştere puternică în construcţia de drumuri în România“, se arată în raport.

Pe piaţa locală, PORR Construct a câştigat anul trecut contractul pentru realizarea secţiunii 4, cu o lungime de circa zece kilometri, din autostrada Sibiu-Piteşti, parte a coridorului IV paneuropean. Proiectul presupune construirea a 12 poduri, treceri şi viaducte şi are o valoare de 130 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO