• Leu / EUR4.9192
  • Leu / GBP5.6962
  • Leu / USD4.6852
Companii

Bento, furnizor de soluţii soft: Investiţiile în digitalizare şi automatizare cresc când presiunea pe profit e mai mare

Bento, furnizor de soluţii soft: Investiţiile în digitalizare şi automatizare cresc când presiunea pe profit e mai mare

Vlad Bodea, managing partner în cadrul Bento: Tradiţional şi gândind în afara sferei domeniului energetic, digitalizarea şi automatizarea sunt direcţii care aduc eficienţa şi deci măresc profitabilitatea companiilor care le îmbrăţişează. Aşadar, istoric, în momentele în care au existat presiuni pe companii (din diverse domenii) de a fi mai profitabile s-au observat creşteri ale investiţiilor în digitalizare şi automatizare.

Autor: Roxana Petrescu

13.03.2019, 18:50 264

Furnizorii de soluţii soft pentru domeniul energetic cred că presiunea pe profitabilitate, care vine odată cu schimbările fiscale introduse recent, s-ar putea transforma într-o oportunitate pentru ei, acestea fiind momentele în care companiile devin foarte interesate de investiţii în digitalizare şi automatizare.

„Tradiţional şi gândind în afara sferei domeniului energetic, digitalizarea şi automa­tizarea sunt direcţii care aduc eficienţa şi deci măresc profitabilitatea companiilor care le îmbrăţişează. Aşadar, istoric, în momentele în care au existat presiuni pe companii (din diverse domenii) de a fi mai profitabile s-au observat creşteri ale investiţiilor în digitalizare şi automatizare“, spune Vlad Bodea, managing partner în cadrul Bento, un business care livrează soluţii soft personalizate către clienţi din domeniul energetic, dar şi către firme precum Apa Nova, Adrem Invest sau SIFI TM Agro - Siloz Carani, cel mai mare hub logistic pentru produse agricole din vestul României.

Bento, înregistrată la Registrul Comeţului cu denumirea 2B Intelligent Soft, a terminat anul 2017, ultimul an pentru care sunt dispo­nibile date la Ministerul Finanţelor, cu un business de peste 7 milioane de lei, cu o marjă a profitului net de circa 20% şi cu 23 de angajaţi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9192
Diferență: 0,0122
Ieri:
Azi: 4.6852
Diferență: 0,0363
Ieri:
Azi: 5.6962
Diferență: -0,1035
Ieri:
Azi: 4.9737
Diferență: -0,0583
Ieri: