Companii

Borza: Am renegociat 200 de contracte de achiziţii la Hidroelectrica

Borza: Am renegociat 200 de contracte de achiziţii la Hidroelectrica

Remus Borza spune că restructurarea Hidroelectrica prin scoaterea de sub influenţa politică va fi un exemplu pentru toate companiile de stat căpuşate în acest moment, care cumpără la preţuri supradimensionate sau care vând la preţuri mai mici decât cel al pieţei.

Autor: Adrian Cojocar

24.08.2012, 00:07 453

Remus Borza, reprezentantul firmei Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, spune că în prezent au fost renegociate peste 200 de contracte de achiziţii la Hidro­elec­trica, prin care s-au realizat economii totale de circa 90 mil. euro, iar pe partea de venituri va obţine anul viitor un plus de 180 mil. euro în urma denunţării şi renegocierii contractelor bilaterale păguboase.

"Fiecare director de sucursală a primit dispoziţie şi s-au trasat indicatori şi limite de renegociere a contractelor. Veţi avea surprize în perioada urmă­toare să fie denunţate contracte de va­lori mari şi cu firme foarte cunoscute, fie pe zona de consultanţă, fie pe zona de execuţie, de reparaţii, de mentenan­ţă, de montaj, de retehno­logizare", a declarat Borza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO