Companii

Brandul hotelier The Crest Collection, al grupului Ascott, deţinut de cea mai mare companie de investiţii imobiliare din Singapore, intră pe piaţa din Bucureşti într-o asociaţie cu dezvoltatorul imobiliar Forty Management

Brandul hotelier The Crest Collection, al grupului...

Autor: Roxana Rosu

09.05.2023, 12:14 352

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management  a încheiat un acord cu lanţul hotelier Ascott, deţinut de cea mai mare companie de investiţii imobiliare din Singapore, pentru a aduce pe piaţa din Bucureşti brandul The Crest Collection, noul hotel urmând să fie inaugurat în 2026, după investiţii de 22 milioane euro.

Hotelul Central District Bucureşti – The Crest Collection va fi situat în zona Palatului Parlamentului, construcţia fiind estimată să înceapă în această toamnă. Unitatea va avea 170 de camere şi un restaurant 360 de grade la etajul 14.

„Vom avea ca referinţă în acest proiect hotelul La Clef Champs-Élysées din Paris, ce promovează un stil de viaţă în care predomină serviciile hoteliere de lux şi gastronomia fine-dining, ceea ce va conferi locului o notă de rafinament, artă şi eleganţă”, a declarat Lucian Azoiţei, CEO Forty Management.

Grupul Ascott este prezent în Asia de Sud-Est ca pieţe principale, în timp ce continuă să se extindă pe pieţe precum India, Vietnam, Australia, Europa şi SUA. Grupul este deţinut de CapitaLand Investments, cea mai mare companie de investiţii imobiliare din Singapore şi una dintre cele mai mari din Asia Pacific, cu active în valoare de peste 65 miliarde dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO