Companii

Bulrom, 93 mil. euro din GPL: Intrăm şi pe piaţa de benzinării

Răzvan Mitu. Foto: Alexandru Hojda

Răzvan Mitu. Foto: Alexandru Hojda

Autor: Roxana Petrescu

13.11.2014, 00:07 624

Bulrom Gas Impex, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa de GPL, care se aşteaptă la afaceri de 93 de milioane de euro anul acesta, vrea să deschidă anul viitor cinci benzinării din care să poată fi achiziţionate atât benzină, cât şi motorină, alături de GPL.

Noile staţii, care vor fi mai mici faţă de o benzinărie tradiţională, vor fi amplasate în comune mari, nu pe drumuri naţionale sau în oraş unde lupta acerbă se dă între marile companii petroliere.

„Vom lansa anul viitor un proiect pilot de cinci staţii în care vom vinde atât GPL, cât şi benzină şi motorină. Nu am ales încă o zonă în care vor fi amplasate aceste staţii, dar cert este că nu ne vom duce pe drumurile naţionale, în zonele în care oricum există o competiţie foarte puternică, ci ne orientăm spre comunele mari. Clienţii noştri s-au obişnuit cu un brand nu neapărat urban, ci rural“, a spus Răzvan Mitu, director general al Bulrom Gas Impex.

Bulrom Gas Impex este un business pornit în 2002, controlat în proporţii egale de Dan Batlacov şi Dan Pârâu. Compania a fost premiată în cadrul proiectului Campioni în business, organizat de ZF în parteneriat cu Enterprise Investors, BCR, PwC şi Fundaţia Triple Helix, la categoria companii mari din Muntenia.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

- detalii despre piaţa carburanţilor, numărul total de benzinării, marii jucători, valoarea vânzărilor; ce spune Răzvan Mitu despre piaţa de GPL auto

- afacerile Bulrom Gas, reţeaua de distribuţie, amplasarea depozitelor; flota de autocisterne şi vagoane 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO