Companii

Călin Ţiplea, Executive Manager B&B, importatorul brandului de cafea Bristot, este numit Chief Operating Officer al reţelei de cafenele 5 to go

  Călin Ţiplea, Executive Manager B&B, importatorul...

Autor: Roxana Rosu

17.08.2021, 13:16 381

Echipa de management 5 to go se extinde din această lună , după numirea lui Călin Ţiplea, cu o experienţă de peste 20 de ani în HoReCa, în  funcţia de Chief Operating Officer.

Călin Ţiplea este şi Executive Manager B&B, importatorul unic al brandului de cafea Bristot.

În noul său rol, el va coordona operaţiunile 5 to go, cu responsabilitate directă în ceea ce priveşte managementul echipei de dezvoltare a reţelei şi coordonarea echipei de import şi distribuţie din cadrul grupului.

În calitate de partener strategic, el a fost alături de 5 to go încă de la deschiderea primelor cafenele, în 2015.

„Călin este acel om care a rezonat cu povestea 5 to go încă de la început, când aveam doar două cafenele deschise şi un vis de a deveni cel mai mare lanţ de cafenele din România. Faptul că el se alătură echipei în această funcţie este o continuare firească a colaborării noastre. Experienţa lui de necontestat în domeniu este extrem de valoroasă şi completează expertiza echipei pentru susţinerea obiectivelor provocatoare pe care le-am setat: un bilanţ de 500 unităţi naţionale 5 to go şi prezenţa pe trei pieţe internaţionale până la finalul anului 2022. Sosirea lui Călin în această poziţie aduce şi dezvoltarea echipei actuale de business development, pentru care ne propunem să angajăm încă 20 de persoane, necesare pentru a susţine ritmul de dezvoltare”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO