Companii

Campionii în business din Transilvania şi Banat

Galele „Campioni în business“ din acest an au început ieri la Cluj şi continuă săptămâna viitoare la Iaşi

Galele „Campioni în business“ din acest an au început ieri la Cluj şi continuă săptămâna viitoare la Iaşi

Autor: Laurentiu Cotu

16.10.2014, 00:07 606
România are nevoie de o clasă puternic dezvoltată antreprenorial, de antreprenori cu viziune care să-şi poată creşte afacerile de la un an la altul, indiferent de condiţiile din piaţă, este concluzia galei „Campionii în business ai Transilvaniei şi Bana­tului“, organizată ieri la Cluj-Napoca de către Ziarul Financiar, fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, firma de consultanţă audit PwC şi fundaţia Triple Helix.

Premianţii celei de-a şaptea ediţii a proiectului Campioni în business au fost companiile Elba din Timişoara (echipamente electrice de iluminat), Electro Sistem din Maramureş (fabricarea aparatelor de distribuţie şi control al electricităţii) şi Bilka Steel din Braşov (fabricarea produselor metalice) la categoria businessurilor mari, de peste 70 mil. lei şi firmele Emsil Techtrans din Bihor (fabricarea utilajelor şi a maşinilor-unelte), Grup Energoinstal din Cluj (lucrări de instalaţii sanitare) şi Laboratoarele Fares Bio Vital din Hunedoara (prelucrarea ceaiului), companii cu afaceri mai mici de 70 mil. lei.

Premii speciale au primit ieri la Cluj producătorii Astra Vagoane Călători din Arad, Transavia din Alba-Iulia şi Farmec (Cluj), trei dintre cele mai solide afaceri antreprenoriale din Transilvania şi Banat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels