Companii

Care sunt sfaturile managerului care conduce hipermarketul online Freshful, lansat de eMag în 2021

Care sunt sfaturile managerului care conduce...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.12.2021, 00:01 336

Andrei Popescu a vrut să fie pompier, fotbalist şi astronaut şi a ajuns să fie general manager pentru un proiect în domeniul comerţului alimentar virtual - Freshful. Socotelile de acasă nu s-au potrivit deci cu cele din târg, dar ceea ce face astăzi merge mână în mână cu socotelile din coşul de cumpărături pe care, în ultima vreme, îl umplem tot mai mult în online, scrie revista săptămânală Business Magazin.

Andrei Popescu gestionează, de câteva luni, hipermarketul online Freshful by eMAG, o investiţie care îmbină tehnologia cu ancorarea în nevoile clienţilor în materie de cumpărături zilnice. Hipermarketul online are o gamă de 18.000 de produse alimentare şi a necesitat o investiţie de peste 5 milioane de euro, bani care au mers către tehnologie, operaţiuni şi un depozit frigorific, situat în partea de nord a Bucureştiului. După plasarea comenzii, produsele pot veni acasă la client în două ore. Spre deosebire de alte platforme, în cazul Freshful produsele sunt stocate într-un depozit, nu ridicate din magazin de către livratori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO