Companii

Cătălin Stroe, Ruris: Vizăm o creştere de 50% a numărului angajaţilor în 2024

Cătălin Stroe, Ruris: Vizăm o creştere de 50% a...

Autor: Bogdan Alecu

06.03.2024, 00:07 2329

Ruris, producător de echipamente pentru fermieri, mizează pe digitalizarea companiei şi are în plan implementarea de noi servicii în liniile sale de business, motiv pentru care va recruta personal pentru departa­mentul de IT în 2024.

„Suntem într-un proces intens de dezvoltare şi reconfigurare a întregii companii, creând noi structuri în organizaţie pe mai multe niveluri şi recrutând masiv pentru poziţii precum IT, resurse umane, optimizare procese, audit intern şi personal de producţie. În prezent, avem un număr de 185 angajaţi, iar estimarea noastră este că până la finalul anului vom înregistra o creştere de 50%“, a spus Cătălin Stroe, proprietarul şi CEO-ul Ruris Impex.

Compania Ruris Impex a avut o cifră de afaceri de 219 milioane de lei în 2022, în scădere cu 9% faţă de anul precedent, şi un profit de 19 milioane de lei, în scădere cu 33% faţă de anul 2021, având 161 de angajaţi, potrivit datelor publice.

„Deşi încă nu avem datele finale, cifra noastră de afaceri estimată pentru 2023 se situează în jurul valorii de aproximativ 45 milioane de euro. Ambiţia noastră pentru acest an este de a înregistra o creştere de 20%.“

„Obiectivul nostru de creştere pentru 2024 este susţinut de planuri de creştere pentru gama de baterii dar şi pe gama noastră curentă de produse. Vom continua să ne extindem pe pieţele externe prin încheierea de noi parteneri şi, desigur, să consolidăm poziţia noastră pe piaţa din România“, a spus Cătălin Stroe.

Ruris a investit într-o nouă platformă logistică la Craiova şi continuă planul de a lansa pe piaţă un tractor de mici dimensiuni pentru a acoperi cererea pe o piaţă acoperită în prezent de tractoare japoneze importate la mâna a doua.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO