Companii

Cele mai apreciate hoteluri din Bucureşti: unităţile mici vin tare din urmă

Cele mai apreciate hoteluri din Bucureşti: unităţile mici vin tare din urmă
14.07.2010, 12:22 25

2009 a fost anul proiectelor hoteliere mici. Nu neapăratieftine, dar mici şi agresive, scrie BUSINESS Magazin. După ce timpde mai mulţi ani s-au inaugurat hoteluri de mari dimensiuni, precumRadisson sau Rin Grand, a venit ca o surpriză faptul că cele mainoi dar şi cele mai mici unităţi hoteliere din Capitală au ajuns întopuil preferinţelor turistice.

Aşa se face că cinci hoteluri de mici dimensiuni deschise aniitrecuţi în Bucureşti au urcat printre primele locuri pe booking.comşi tripadvisor.com, în clasamentul celor mai populare din Capitală.Aceleaşi câteva hoteluri vorbesc şi de profit net pentru acest an,dar şi de mai bine de jumătate de hotel ocupat de turiştistrăini.

"Camera a fost minunată, luminoasă, curată, patul şi draperiileerau acţionate electric. Sigur voi sta aici când voi vizita din nouBucureştiul. Foarte bun raport calitate-preţ", spune Alastair, unturist din Marea Britanie, care a stat la începutul anului la hotelChristina şi care a comentat şederea pe booking.com. Christina senumără de altfel printre primele hoteluri ca apreciere din parteaturiştilor pe ambele site-uri de specialitate.

Vedeţi care sunt cele mai apreciate hoteluri dinBucureşti pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels