Companii

Claudius Bogusch, un român care lucrează pentru BMW de 15 ani: Eu am avut ocazia să studiez în Germania, dar am colegi din România care au învăţat în România şi lucrează împreună cu mine

Claudius Bogusch, un român care lucrează pentru BMW de...

Autor: Bogdan Alecu

08.02.2024, 16:00 213

Claudius Bogusch, 38 de ani, este un inginer român care de aproape cinci ani lucrează la gama de motorizări pentru noul BMW Seria 5, având în prezent funcţia de project manager powertrain În prezent noul Seria 5 este unul dintre cele mai complexe automobile de pe piaţă, având atât motorizări diesel cât şi pe benzină, alături de motorizări mild-hybrid, plug-in hybrid şi electrice, iar cel puţin o parte dintre motoarele cu ardere internă sunt deja pregătite pentru standardele Euro 7.

Claudius Bogusch lucrează de mai bine de 15 ani în cadrul BMW Group în calitate de in­giner, iar de cinci ani lu­crează la proiectului noului BMW Seria 5, fiind responsabil de motori­zările sale la nivel internaţional. Tot în calitate de inginer în cadrul BMW, el a lucrat şi în China, odată cu deschiderea uzinei din Shenyang, dar şi la motorizări pentru MINI.

El explică faptul că a avut oportuni­tatea de a se angaja în cadrul BMW după facultate, mai ales că a urmat cursurile Universităţii Politehnice din München, oraşul unde se află şi „cartierul general“ al constructorului bavarez.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO