Companii

Coca-Cola HBC România aduce pe plan local brandul Caffè Vergnano, la doi ani după Costa Coffee. Caffè Vergnano este una dintre primele afaceri de familie din Italia din segmentul cafelei

Caffè Vergnano este o afacere de familie, consolidată de patru generaţii la rând.

Caffè Vergnano este o afacere de familie, consolidată de patru generaţii la rând.

Autor: Florentina Niţu

17.02.2022, 00:05 237

Coca-Cola HBC România, lide­rul pieţei de băuturi răcoritoare, aduce pe plan local brandul Caffè Vergnano din Italia, cu o experienţă pe piaţă de 140 de ani. Distribuirea cafelei în Ro­mâ­nia are loc în urma cumpărării de către grupul Coca-Cola HBC a unei participaţii de 30% în Casa del Caffè Vergnano, compania care deţine Caffè Vergnano,  în octombrie 2021. 

„Caffè Vergnano este o afacere de fa­milie, consolidată de patru generaţii la rând (...). Brandul va beneficia de o re­ţea largă de distribuţie şi de susţi­ne­rea unui partener de business puter­nic“, a declarat Mihaela Hoffman, coffee & premium spirits business director în cadrul Coca-Cola HBC România.

Caffè Vergnano este una dintre primele afaceri de familie din Italia din segmentul cafelei, care datează din 1882. În România, brandul se găseşte în localuri HoReCa partenere ale Coca-Cola HBC şi din primăvara lui 2022 Caffè Vergnano va intra şi în piaţa de retail. Gama va fi disponibilă în marile magazine sub formă de cafea boabe, măcinată şi capsule.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO