Companii

Cristian Dolofan, transportatorul Dolo Trans Olimp (DTO): Ne aşteptăm să avem o creştere a cifrei de afaceri cu 30-35% în acest an. Facem investiţii în parcul de camioane. Mai cumpărăm 70 de camioane

Cristian Dolofan, transportatorul Dolo Trans Olimp (DTO):...

Autor: Mirabela Tiron

23.01.2024, 18:00 261

♦ Antreprenorul Cristian Dolofan a pus bazele businessului Dolo Trans Olimp în 2011 cu opt camioane.

Transportatorul Dolo Trans Olimp (DTO), controlat de antreprenorul Cristian Dolofan, a ajuns la o cifră de afaceri de 97 milioane de euro anul trecut, iar în acest an estimează un avans de 30-35%, potrivit oficialilor companiei.

„Dolo Trans a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 97 mil. euro. În 2024 ne aşteptăm să avem o creştere a cifrei de afaceri cu 30-35%. Creşterea vine din contracte noi şi noi linii de business. Până la jumătatea lunii ianuarie au fost volume similare cu cele din ianuarie anul trecut“, a declarat pentru ZF Cristian Dolofan, proprietarul companiei.

Principalul sec­tor de activitate pentru companie este cel de auto­mo­tive, atât cu au­tocamioanele spe­cializate, cât şi cu cele de trans­port mărfuri ge­ne­rale.  Provocările au venit anul tre­cut din pers­pectiva cos­turilor care au crescut accelerat, care au pus pre­siune pe con­trac­tele în derulare, după cum declarau oficialii companiei.

Cristian Dolofan, absolvent de Politehnică, secţia transporturi rutiere, a devenit  în ultimii ani cel mai mare client de camioane  Mercedes Benz prin compania Dolo Trans. „Anul acesta vine cu investiţii în parcul de camioane. Mai cumpărăm încă 70 de camioane“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO