Companii

Cum arată restaurantul cu specific est-mediteranean deschis de hotelul de cinci stele Radisson Blu

Cum arată restaurantul cu specific est-mediteranen deschis de hotelul de cinci stele Radisson Blu

Radisson Blu

Autor: Mirabela Tiron

15.10.2012, 14:11 1238

Hotelul de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei a deschis un restaurant cu specific est-mediteranean, numit Sharkia, în spaţul fostului restaurant belgian Bistro.

Prin inaugurarea acestui restaurant, cu o capacitate de 120 de locuri, hotelul vrea să crească încasările de pe segmentul de food&beverage şi să atragă clienţi locali, nu doar pe cei care se cazează în hotel. Oficialii hotelului nu au precizat ce avans în venituri aşteaptă în urma deschiderii acestui restaurant.

"Strategia restaurantului Sharkia se concentrează asupra calităţii preparatelor şi mai puţin asupra elementelor de decor oriental - acest lucru ne diferentiază de restaurantele similare existente în Bucureşti. O parte din ingredientele folosite sunt importate din ţările est-mediteraneene" a declarat Yilmaz Yildirimlar, director general al Radisson Blu Hotel, Bucuresti şi Director Regional pentru Europa de Sud - Est. Hotelul operează patru restaurante şi patru baruri.

Cu un număr total de 718 camere, Radisson Blu Hotel face parte din lanţul Carlson Rezidor Hotel Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO