Companii

Cum se poate pune o companie la adăpost în faţa exploziei preţurilor la energie. Cum pot susţine băncile şi statul IMM-urile ca să treacă mai bine prin criza preţurilor la energie?

ZF/First Bank, marţi, 3 mai 2022, hotel JW Marriott „Cum putem folosi expertiza businessului american în România“

Cum se poate pune o companie la adăpost în faţa...

Autor: Răzvan Botea

29.04.2022, 00:06 141

Companiile, dar şi populaţia, sunt nevoite să facă faţă creşterii accelerate a preţurilor la energie. Cum se poate reduce factura la energie prin investiţii şi cum se poate pune o companie la adăpost în faţa exploziei preţurilor la energie repre­zintă puncte fierbinţi pe care ZF şi First Bank le vor aborda în cadrul eveni­mentului „Cum putem folosi expertiza businessului ame­rican în România“.

Invitaţii şi reprezentanţii ZF vor discuta despre in­vestiţii străine şi româ­neşti nece­sare susţinerii econo­miei şi mediului de business local, atragerii de knowledge – competenţe noi şi de creare de noi locuri de muncă –, marţi, 3 mai înce­pând cu ora 09:00, la hotelul JW Marriott din Bucureşti. Invitatul special al eveni­mentului este consi­lierul eco­nomic adjunct al Amba­sadei SUA la Bucureşti. În cadrul evenimentului vor fi pre­zentate, de ase­me­nea, soluţii pentru gestio­narea exploziei preţu­rilor la energie, o situaţie fără pre­ce­dent căreia companiile trebuie să îi facă faţă. Un punct fierbinte de discuţie este legat de modalităţile prin care companiile îşi pot reduce factura de energie.

Pentru ca economia să meargă înainte, iar băncile să acorde credite este nevoie de pro­grame guvernamentale, de garanţii care să susţină con­tinuarea activităţii eco­nomice. Prin această con­ferinţă legată de investiţii, ZF, împreună cu First Bank, pune pe masă o dezbatere despre cum putem atrage mai multe investiţii străine în România, în special cele americane, şi cum statul şi băncile pot susţine mai mult IMM-urile astfel încât să treacă mai bine prin această criză economică şi în special prin această criză a pre­ţurilor la energie.

Ziarul Financiar şi First Bank organizează marţi, 3 mai, începând cu ora 09:00, conferinţa „Cum putem folosi expertiza businessului american în România“, la hotelul JW Marriott Bucureşti. Temele de discuţie sunt legate de atragerea de investiţii străine şi româneşti, dar şi finanţarea acestora.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO