Companii

Dan Oprescu revine în Unilever în poziţia de director de marketing

Dan Oprescu revine în Unilever în poziţia de director de marketing

Autor: Cristina Rosca

06.07.2011, 00:03 572

Dan Oprescu (foto), 45 de ani, a fostnumit director de marketing al Unilever South Central Europe, dupăce Fulvio Guarneri, cel care a ocupat anterior această funcţie, afost numit vicepreşedinte brand building home and personal care alUnilever Rusia, Ucraina şi Belarus. Oprescu, care a absolvit LondonBusiness School, are peste 17 ani de experienţă în piaţa bunurilorde larg consum.

El şi-a început cariera în 1993, la The Nielsen Company, înaintede a veni la Unilever, în 1998, când s-a ocupat de managementulmărcilor de îngrijire a locuinţei şi îngrijire personală. Înperioada 2000-2002 a lucrat pentru Unilever în Praga, deţinândpoziţia de brand development pentru produse de îngrijire a corpuluişi produse de îngrijire orală.

Ulterior, el s-a alăturat companiei Japan Tobacco România şi înultimii 3 ani a condus divizia Consumer, Marketing şiesearch&Development a companiei Hochland România şi Polonia.Unilever South Central Europe are în întreaga regiune 650 deoameni, dintre care 600 de angajaţi în România; din cei 600 deangajaţi din România, 335 lucrează pe platforma din Ploieşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels