Companii

Decathlon a deschis un magazin la Râmnicu Vâlcea şi a ajuns la 31 de magazine în total. 1,3 mld. lei este cifra de afaceri a Decathlon în România în 2022, în creştere cu 11% faţă de anul precedent.

Decathlon a deschis un magazin la Râmnicu Vâlcea şi a...

Autor: Roxana Rosu

18.12.2023, 00:05 2044

Retailerul francez Decathlon a inaugurat joi primul magazin din Râmnicu Vâlcea, situat în mallul Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând la o reţea de 31 de unităţi la nivel naţional.

Decathlon Râmnicu Vâlcea are o suprafaţă totală de 1.000 mp şi o ofertă de articole şi echipamente destinate practică­rii a peste 50 de sporturi.

„Ne bucurăm că finalul de an ne găseşte la inaugurarea unui nou magazin în România, cel din Râmnicu Vâlcea, un oraş cu o istorie bogată în sport şi cu locuitori care îndrăgesc natura şi practicarea unui stil de viaţă sănătos. Fiind situat într-o zonă turistică importantă, magazinul Decathlon reprezintă popasul ideal pentru iubitorii de sporturi care îşi doresc produse accesibile şi sfaturi pentru achiziţionarea celor mai bune echipamente pentru practicarea oricărui sport“, a declarat Alex Domşa, director de expansiune  al Decathlon România.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO