Companii

Deloitte Best Managed Companies România 2022. Alexandru Reff, Deloitte România şi Moldova: Companiile antreprenoriale sunt un segment extrem de dinamic al economiei româneşti

Alexandru Reff

Alexandru Reff

Autor: Răzvan Botea

09.12.2022, 16:54 110

♦ Deloitte Best Managed Companies, un program internaţional al Deloitte dedicat managementului businessului antreprenorial, a avut prima ediţie din România în 2022.

Alexandru Reff, country managing partner la Deloitte România şi Moldova, a spus la Gala Deloitte Best Managed Companies că zona companiilor antre­prenoriale este un segment extrem de dinamic al economiei româneşti. Prin progra­mul Deloitte Private, companiile antreprenoriale din România au acces la practici şi expertiză dezvoltată la nivel internaţional de către compania de consul­tanţă şi audit, a mai spus el.

„Ideea de impact ne preocupă şi pe noi, de a crea un impact distinctiv şi de durată. Îmi place să cred că facem asta ca piloni, ca unii dintre pilonii unei infrastructuri foarte importante pentru lumea afacerilor: o infrastructură de expertiză şi de încredere, de conectare. Inclusiv prin programul Deloitte Private încercăm să aducem aceste atribute, inclusiv bune practici şi expertiză generată la nivel mondial în sprijinul acestui segment extrem de dinamic al economiei româneşti”, a spus Alexandru Reff.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO