Companii

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital demarează proiectul rezidenţial din Ploieşti din proximitatea Prahova Value Centre: proiectul include 498 de apartamente

Complexul rezidenţial Pleiades Residence

Complexul rezidenţial Pleiades Residence

Autor: Bogdan Alecu

17.05.2022, 08:30 409

Prime Kapital, unul dintre cei mai activi investitori, dezvoltatori şi operatori imobiliari din Europa Centrală şi de Est, a obţinut autorizaţia de construire pentru Pleiades Residence, Ploieşti, şi va începe lucrările până la sfârşitul primăverii.

Proiectul va include 498 de apartamente şi peste 400 de locuri de parcare dispuse într-o clădire supraterană pe trei niveluri. Complexul este componenta rezidenţială a unui proiect de regenerare urbană, dezvoltat de Prime Kapital pe fosta platformă „Uzina 1 Mai“ şi va avea acces direct la Prahova Value Centre, recent finalizat. Centrul comercial, care a fost deschis în decembrie 2021, va fi extins cu spaţii de agrement, inclusiv restaurante şi cafenele în aer liber, care vor avea acces direct la spaţiile verzi dezvoltate ca parte a peisajului urbanistic Pleiades Residence.

„Începem construcţia pentru Pleiades Residence după ce am primit autorizaţia de construire pentru faza 1 a proiectului“, a declarat Maggie Kitshoff, partener rezidenţial Prime Kapital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO