Companii

Divizia de ferestre a grupului german Rehau a investit 10 mil. euro într-un centru logistic şi de înfoliere în Cisnădie, judeţul Sibiu, care creează 63 de noi locuri de muncă. Ferestrele vor pleca din hubul logistic de la Sibiu în România, Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

Centrul logistic şi de înfoliere este construit pe un teren de 200.000 de metri pătraţi şi are o suprafaţă de 52.900 de metri pătraţi.

Centrul logistic şi de înfoliere este construit pe un teren de 200.000 de metri pătraţi şi are o suprafaţă de 52.900 de metri pătraţi.

Autor: Alexandra Matei

13.10.2023, 17:20 180

Carsten Heuer, CEO al Rehau Window Solutions: „Vmai aproape de clienţii şi partenerii din regiune“

Nemţii de la Rehau Window Solutions, divizie a grupului german Rehau, care produce soluţii pentru ferestre, instalaţii şi mobilă, au deschis un centru logistic şi de înfoliere în Cisnădie, judeţul Sibiu, în urma unei investiţii de 10 mil. euro. Noul centru creează 63 de noi locuri de muncă.

„Această decizie are la bază angajamentul nostru faţă de dezvoltarea pieţelor din regiune. Urmăm o strategie globală şi ne dorim să fim foarte aproape de aceste pieţe şi de clienţi, susţinând dezvoltarea businessului nostru, dar şi dezvoltarea individuală a acestor ţări. Vedem că cererea din partea partenerilor şi clienţilor noştri din Bulgaria, Grecia şi, desigur, România este în creştere“, a spus Carsten Heuer, CEO al Rehau Window Solutions, pentru ZF la evenimentul de inaugurare a centrului logistic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO