Companii

A doua schimbare în managementul Carrefour România în mai puţin de o lună: Alina Gamauf devine director de resurse umane. Francezul Sebastien Picart a preluat la începutul acestui an funcţia de director de supermarket

Alina Gamauf, director de resurse umane, Carrefour România:

Mă alătur echipei Carrefour, unul dintre principalii jucători din industria de retail, pentru a continua transformarea digitală şi adaptarea accelerată în noul context. Tot ceea ce voi construi alături de echipă va avea ca scop întărirea poziţiei noastre.

Alina Gamauf, director de resurse umane, Carrefour România: Mă alătur echipei Carrefour, unul dintre principalii jucători din industria de retail, pentru a continua transformarea digitală şi adaptarea accelerată în noul context. Tot ceea ce voi construi alături de echipă va avea ca scop întărirea poziţiei noastre.

Autor: Cristina Roşca

26.01.2021, 12:00 571

Grupul francez Carrefour a numit-o pe Alina Gamauf în funcţia de director de resurse umane pentru operaţiunile din România unde gigantul are 18.000 de salariaţi. Numirea vine la jumătate de an după ce Ana Krasovschi a plecat din compania unde a lucrat mai mult de 20 de ani. Ea era director resurse umane şi membru în comitetul executiv. Odată cu preluarea noului rol, Alina Gamauf va ocupa şi ea şi poziţia de membru în comitetul executiv al Carrefour România.

Executivul are 13 ani de experienţă internaţională în resurse umane şi finanţe. Înainte de a prelua noua poziţie ea a fost director de resurse umane pentru Unicredit Services la Bucureşti, iar anterior a lucrat pentru grupul Unicredit şi în Austria, Germania şi Italia. Alina Gamauf s-a angajat în companie în 2007 la Bucureşti, ca senior specialist accounting and finance, lucrând în cadrul Unicredit Business Integrated Solutions.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO