Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Valentina Ion şi Cristian Negoiţă, fondatorii cafenelei Grain Trip, au pariat pe un nou concept, un bistro deschis în aceeaşi zonă, la Timpuri Noi

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Valentina Ion...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.09.2021, 17:15 249

Capacitatea bistroului este de36 de locuri la interior, plus încă 20 afară, pe terasă.

Valentina Ion şi Cristian Negoiţă, fondatorii cafenelei-brutărie Grain Trip din zona Timpuri Noi din Bucureşti, au deschis un bistro în aceeaşi zonă, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Localul poartă numele Forager, iar nucleul îl reprezintă ingredientele adunate din natură, de pe câmp, ingrediente folosite cândva în bucătăriile boiereşti, dar uitate până în zilele noastre. Ca metodă de preparare, fermentarea este cea care le schimbă gustul şi le transformă, aceasta fiind îndeosebi pasiunea jumătăţii feminine din business, Valentina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO