Energie
Cine sunt câştigătorii comerţului liber cu energie, o piaţă de peste 1 mld. Euro
Secțiune susținută de
Oancea este un om de afaceri din Câmpina, are 39 de ani, având până în acest moment o prezenţă foarte discretă.
Oancea a fost implicat şi în afaceri în domeniul imobiliar, la începutul anului trecut preluând o clădire de birouri din Piaţa Victoriei din Capitală.
Astfel, Tinmar IND, care potrivit informaţiilor disponibile nu are un contract direct de achiziţie cu Hidroelectrica, cel mai ieftin producător de energie din România, a vândut anul trecut cu 73% mai multă energie decât în 2010, potrivit datelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), ajungând la o cotă de piaţă de 6% pe segmentul concurenţial.
Potrivit informaţiilor disponibile, Tinmar IND a intrat pe segmentul furnizării de energie electrică în 2007, cele mai recente date arătând că firma are 80 de clienţi. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt activi în domeniul industriei chimice, metalurgice sau al transportului public.
Printre clienţii Tinmar IND se numără companii precum Donau Chem sau Şantierul Naval Brăila.
Tinmar IND este activă pe bursa de energie OPCOM, unde de-a lungul timpului a încheiat contracte cu complexurile energetice Turceni, Rovinari şi Craiova, dar şi cu Nuclearelectrica.
*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!
-
ZF Power Summit 2019. Efectele OUG 114: Prin plafonarea gazului şi a energiei câştigă cei care nu investesc şi cei care revând, nu producătorii. Ne pierdem rolul regiona. Marile companii din energie, fie private, fie de stat, critică la unison OUG 114
-
Două firme din România, în topul „starurilor“ din regiune cu o evaluare de peste 1 miliard de dolari
-
Antreprenori locali. Producătorul pufuleţilor Gusto, afaceri de 26 mil. euro în 2018, 50% din vânzări merg la export. „Ne-am întâlnit cu noi parteneri de retail de pe trei continente.“
-
Care sunt brandurile care dotează casele românilor cu electrocasnice: În lupta pentru banii cheltuiţi pe electrocasnicele mari îşi face loc şi un brand românesc
-
Finanţe personale. Investitorii tranzacţionează de patru ori mai mult Banca Transilvania decât BRD
-
Cum arată piaţa muncii: numărul de contracte de muncă este mai mare cu 480.000 faţă de acum cinci ani
-
Cezar Boţel, BNR: Este imposibil ca politica monetară să menţină stabile, dincolo de orizonturi foarte scurte, atât rata dobânzii, cât şi cursul de schimb
-
Show Vodafone cu tehnologia 5G în Bucureşti: o hologramă, live în concert
-
Integratorul Global Technical Group vrea afaceri de 42 mil. euro în 2019, plus 30%, şi să recruteze 100 de persoane
-
INTERVIU. Mihail-Cătălin Ştefan, directorul ROMEPS: În 2013-2014 erau 2.400 de angajaţi în producţia de polistiren expandat. Acum mai sunt 800