Conferinţa ZF Energie. Viorel Tudose, Getica 95: Fără investiţii, nu vom depăşi problemele pe care le avem în sectorul energetic

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Sistemul energetic din România are nevoie de noi investitori pentru a dezvolta segmentul de producţie local, ceea ce ar putea duce şi la scăderea preţurilor la energie.

„Jucătorii trebuie să vină să investească aici. Fără investiţii, fără producţie, fără aducerea investitorilor pentru a crea noi consumatori, nu vom trece niciodată peste problemele pe care le avem“, a spus Viorel Tudose, proprietarul furnizorului de energie electrică Getica 95, speaker la conferinţa ZF „Piaţa energiei electrice - în tensiune maximă“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
energie
, investitii
, conferinta
, probleme
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide