Energie

Muntmark, şeful Monsson Group, cumpără o firmă pentru a-şi diversifica portofoliul în energie

Muntmark, şeful Monsson Group, cumpără o firmă pentru...

Autor: Roxana Petrescu

06.05.2014, 00:05 883
Monsson Group, cel mai mare dezvoltator de parcuri eoliene din România, controlat de omul de afaceri Emanuel Muntmark, îşi va completa portofoliul de activităţi cu servicii pentru transportul şi distribuţia energiei electrice după ce a cumpărat pachetul de control din compania Emon Electric.
 
Potrivit in­for­maţiilor de la Registrul Comer­ţului, firma era controlată de Mircea şi Diana Solomon, iar în 2012 a avut afaceri de 2,2 milioane de euro şi un profit net de circa 23.000 de euro, arată datele de la Ministerul Fi­nan­ţelor.
 
„Noi trecem acum de la poziţia de furnizor de servicii pentru sectorul de surse regenerabile la furnizor şi pentru sectorul distribuţiei şi transportului de energie“, a explicat Sebastian Enache, director de dezvoltare în cadrul grupului Monsson, fără a preciza însă valoarea tranzacţiei. Potrivit site-ului Emon Electric, compania este activă în domeniul produselor, serviciilor şi proiectelor la cheie în domenii precum transportul şi distribuţia de energie sau infrastructura de telecomunicaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO