Antreprenori locali

Şeful Romelectro: Principala problemă a sistemului electroenergetic este lipsa investiţiilor

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Cristian Secoşan, directorul general al Romelectro: O direcţie de strategie de piaţă a Romelectro este ca firma să devină hub pentru companiile româneşti. Cu multe dintre ele am semnat acorduri de cooperare pentru anumite ţări (Egipt, Arabia Saudită şi altele), prilej cu care am constatat că în România mai există foarte multe companii competitive pe oricare piaţă de pe glob

Investiţiile în energie ar trebui să fie de minimum 500 de milioane de euro în medie pe an, în producţie, transport, distribuţie, inclusiv în proiecte inovatoare.

Romelectro, unul dintre cei mai mari contractori de proiecte energetice din România, vrea să încheie noi contracte pe piaţa internaţională în 2018, după ce a lucrat anul acesta la punerea în funcţiune a unor proiecte în Egipt şi în Kuweit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Romelectro
, investitii
, sistem
, problema
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide