Companii

Eugen Nicolăescu, ministrul sănătăţii, vine la ZF Pharma Summit

Eugen Nicolăescu, ministrul sănătăţii. Foto Alexandru Hojda

Eugen Nicolăescu, ministrul sănătăţii. Foto Alexandru Hojda

Autor: Ioana David

12.09.2013, 21:02 103

Eugen Nicolăescu, ministrul sănătăţii, va participa la conferinţa ZF Pharma Summit ’13 care va avea loc în perioada 23-24 septembrie în Capitală, eveniment în care vor fi dezbătute cele mai aprinse subiecte din domeniul sanitar.

Nicolăescu, aflat pentru a doua oară la conducerea unui minister care are pe mână fonduri de aproape 2 mld. euro, a lansat în dezbatere publică proiecte de lege precum cel al salarizării în domeniul sanitar sau al modificării statutului spitalelor şi speră că în acest fel începe să reorganizeze cel mai sensibil domeniu din economie.

Tot anul acesta ministerul a introdus coplata la ieşirea din spital, a redus termenele de plată pentru medica­mentele compensate, dar alte proiecte precum pachetul de servicii de bază sau noile liste de medicamente compensate se lasă aşteptate.

În cadrul ZF Pharma Summit ’13, Ziarul Financiar şi-a propus să aducă la aceeaşi masă autorităţi, factori de decizie, manageri care gestionează vânzări de medicamente de sute de milioane de euro şi oameni de afaceri care au investit milioane în deschiderea de spitale şi clinici private.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul conferinţei http://evenimente.zf.ro/eveniment-zf-pharma-summit13

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO