Companii

Genetica medicală, pe radarul de achiziţii. Operatorul internaţional Future Life, activ în România din 2019, mai cumpără un laborator de testare genetică

Businessul Cyto Genomic a ajuns în 2021 la afaceri de 8,4 mil. lei, în creştere cu 20% faţă de 2020, din testele de genetică.

Businessul Cyto Genomic a ajuns în 2021 la afaceri de 8,4 mil. lei, în creştere cu 20% faţă de 2020, din testele de genetică.

Autor: Georgiana Mihalache

10.11.2022, 00:07 212

♦ În 2019, Future Life făcea prima mutare în România, după achiziţia clinicii Gynera, fondată de medicul Laura Dracea ♦ Trei ani mai târziu, mai cumpără un business, aflat la un nivel financiar similar cu clinica Gynera la momentul achiziţiei.

Operatorul internaţional de servicii de fertilizare in vitro Future Life, de­ţinut de fondul de inves­tiţii CVC Capital, a cum­părat pachetul ma­jo­ritar de acţiuni al CytoGenomic Medical Laboratory SRL, companie specializată în diagnosticul genetic avansat.

Businessul Cyto Genomic a ajuns în 2021 la afaceri de 8,4 mil. lei, în creştere cu 20% faţă de 2020. Profitul companiei a tre­cut de 1,2 mil. lei, dublu faţă de anul ante­rior, iar laboratorul numără 20 de angajaţi, potrivit datelor publice de la Finanţe. Com­pania a fost creată de Danae Stam­bouli, care, potrivit datelor de pe platforma de analiză confidas.ro, are cetăţenie greacă. Ea va rămâne asociată şi CEO, conducând strategia de creştere a companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO