Companii

Gică Popescu şi-a pus numele pe o firmă care va dezvolta hoteluri

Gică Popescu şi-a pus numele pe o firmă care va dezvolta hoteluri

Gic Popescu: Construcţia hotelului din Capitală începe în martie 2012

Autor: Mirabela Tiron

05.10.2011, 00:03 201

Fostul fotbalist Gică Popescu, ale cărui câştiguri din fotbal au fost estimate între 10 şi 20 mil. dolari, a înfiinţat o firmă cu numele Gică Popescu Hotels, acesta fiind primul pas concret pe care l-a făcut în vederea construirii unui hotel de patru stele în Capitală, anun­ţat încă din 2008.

"Demararea lucrărilor de construcţie pentru hotelul din Capitală este programată în martie anul viitor. Investiţia totală se va ridica la 20 de milioane de euro", a declarat Gică Popescu pentru ZF.

El a menţionat că poartă discuţii cu trei firme de construcţii, iar lucrările la hotelul de patru stele ar trebui să se finalizeze în 18 luni începând cu luna martie a anului viitor.

Hotelul va fi dezvoltat pe un teren de aproape 5.000 metri pătraţi pe care îl de­ţine în sectorul 1 al Capitalei. Unitatea va avea 146 de camere şi va fi afiliată la un lanţ internaţional.

Domeniul hotelier

l-a atras şi pe fostul fotbalist Gheorghe Hagi, care de­ţi­ne hotelul de patru stele Iaki din Mamaia, cu 122 de camere, la care s-au bugetat afaceri de 3,2 milioane de euro anul acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO