Companii

Goschy încearcă să vândă complexul Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic din Olimp

Goschy încearcă să vândă complexul Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic din Olimp

Autor: Liviu Iancu

26.01.2012, 00:02 1421

Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic din staţiunea Olimp de pe litoral, cumpărat la începtul anului 2008 cu 30 mil. euro de către omul de afaceri Josef Goschy, a fost scos la vânzare pentru suma de 60 de milioane de euro.

"Vreau să vând complexul hotelier pentru că am nevoie de bani pe care să-i investesc în celelalte hoteluri din lanţ. Vreau să modernizez hotelurile Belvedere din Cluj şi Moldova din Iaşi. Vreau să modernizez şi două hoteluri pe care le am în Orşova şi Suceava şi care acum sunt închise", a declarat Josef Goschy (desen), proprietarul lanţului hotelier Unita Turism.

La vremea achiziţiei, omul de afaceri declara că vrea să investească în complexul din Olimp, care cumulează 750 de camere, circa 30 milioane euro pentru ridicarea gradului de confort la patru stele. Unita Turism deţine 25 de hoteluri care cumulează peste 3.500 de camere şi 7.000 de locuri în restaurante, fiind cel mai mare lanţ hotelier din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO