Companii

GPV a vandut in primul semestru plicuri de 5 mil. euro

14.08.2007, 18:29 16

Compania GPV Romania, membra a GPV Groupe din Franta, lider european in productia de plicuri si servicii conexe de gestionare a corespondentei firmelor, a realizat pe primele sase luni ale anului o cifra de afaceri de peste 5 mil. de euro, in crestere 18%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Factorii care au contribuit la aceasta evolutie sunt pe de o parte, cresterea exporturilor si, pe de alta parte o mai buna pozitionare pe piata interna", a declarat pentru ZF Transilvania Thierry Blain, manager general pentru Europa Centrala si de Est, in cadrul GPV Groupe GPV.
Pastrand aceasta evolutie, conducerea companiei estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, cifra de afaceri va atinge valoarea de 11,8 mil. euro, ceea ce reprezinta o crestere de 18% fata de 2006, cand vanzarile au ajuns la 10 mil. euro.
Investitiile pentru 2007 sunt orientate spre dezvoltarea capacitatilor de productie si achizitia de noi utilaje si vor demara la sfarsitul primului semestru. Anul trecut compania a investit peste 700.000 de euro in dezvoltarea capacitatilor de productie de la Cluj.
Pe langa evolutiile pe piata interna, anul trecut GPV Romania a inregistrat o crestere de 20% a exporturilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO