Companii

Grand Hotel Italia, cel mai mare hotel de cinci stele din Cluj-Napoca: Vom deschide un centru spa ca să atragem mai mulţi turişti

Grand Hotel Italia, cel mai mare hotel de cinci stele din...

Autor: Mirabela Tiron

07.02.2022, 00:07 7803

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj, parte a lanţului italian Select Hotels Group, a operat anul trecut la un grad mediu de 50% şi a finalizat cu afaceri de 13 mil. lei, potrivit oficialilor hotelului.

„Sperăm la un an mai bun anul acesta, am bugetat afaceri în creştere cu 18-20% faţă de anul trecut. Vom deschide centrul spa ca să atragem mai mulţi turişti. Acesta se întinde pe o suprafaţă de 2.500 de metri şi investiţia este estimată la un milion de euro“, a spus pentru ZF Simion Prunean, administratorul hotelului şi acţionar minoritar, cu un pachet de 5%.

Grand Hotel Italia, cu o capacitate de 187 de camere, dar şi 14 săli de conferinţă se întinde pe o suprafaţă de peste 30.000 mp. Hotelul a fost deschis în 2011 în urma unei in­ves­tiţii de peste 20 mil. euro făcută de familia de italieni Batani, care controlează mai multe unităţi hoteliere în Italia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO