Companii

Grupul Iulius a luat o finanţare de 72 mil. euro de la Banca Mondială pentru proiectul Palas Campus din Iaşi, care va fi unul din cele mai puternice centre europene ale grupului Amazon. Banca Mondială: Acesta este primul împrumut verde acordat de către IFC unei companii româneşti având sediul în România

Palas Campus va avea în total 54.000 de metri pătraţi de spaţii office şi 6.000 de metri pătraţi de retail, cu termen estimat de finalizare în anul 2022.

Palas Campus va avea în total 54.000 de metri pătraţi de spaţii office şi 6.000 de metri pătraţi de retail, cu termen estimat de finalizare în anul 2022.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.04.2021, 00:06 1317

Grupul Iulius, dezvoltatorul imobiliar controlat de Iulian Dascălu, a luat de la Banca Mondială o finanţare de aproximativ 72 de milioane de euro pentru a construi Palas Campus, o clădire de birouri din Iaşi, eficientă din punct de vedere energetic. Imobilul va fi ocupat majoritar de gigantul american Amazon.

Proiectul are o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi şi va fi unul dintre cele mai mari complexe de birouri din România.

„Acesta este primul împru­mut verde acordat de către IFC (International Finance Corpora­tion, membră a Grupului Băncii Mondiale – n. red.) unei companii româneşti având sediul în Ro­mânia“, spun reprezentanţii Băncii Mondiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO