Companii

Grupul Mogotel, operator hotelier internaţional cu sediul în Letonia, se află în discuţii cu 20 de investitori pentru a deschide mai multe hoteluri sub un brand internaţional în România. Mogotel se uită, în principal, la Bucureşti, dar şi la oraşele cu peste 200.000 de locuitori

Grupul Mogotel, operator hotelier internaţional cu...

Autor: Miruna Diaconu

11.09.2023, 19:45 121

♦ Grupul hotelier lucrează cu marile reţele hoteliere precum Accor, Marriott, Hilton, IHG, Windham, Hyatt, Radisson, Louvre Hotels şi altele.

Mogotel, un operator hote­lier internaţional cu se­diul în Letonia, vrea să intre pe piaţa din Româ­nia şi se află în discuţii cu 20 de investitori pentru a deschide mai multe hoteluri sub un brand internaţional pe plan local.

„Ne aflăm în discuţii cu circa 20 de investitori din Bucureşti şi din ţară pentru a deschide hoteluri în următorii ani, iar unii din aceştia vor deschide chiar câteva hote­luri sub managementul nostru. În următorii cinci ani, Mogotel are drept ţintă să ope­re­ze în România circa 15-20 de hoteluri“, spu­ne Robert Eşanu, director de dezvoltare pe România şi Moldova al Mogotel.

Mogotel are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul serviciilor hoteliere la nivel european şi este prezent în nouă ţări, anume Letonia, Estonia, Ucraina, Ger­ma­nia, Polonia, Slovenia, Ungaria, Slovacia şi Bul­garia. Portofoliul grupului Mogotel este format din 24 de hoteluri, care au un total de 3.150 de camere.

Grupul hotelier lucrează cu marile reţele hoteliere precum Accor, Marriott, Hilton, IHG, Windham, Hyatt, Radisson, Louvre Hotels şi altele, însă are şi branduri proprii, printre care Rixwell, pentru extin­derea internaţională, şi Welton şi Rija, care sunt branduri locale pentru ţările baltice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO