Companii

GSK Romania a infiintat o scoala de afaceri

23.05.2003, 00:00 23

GlaxoSmithKline Romania a lansat Programele "GSK pentru excelenta" in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Menirea acestor programe este sa contribuie la incurajarea performantei in diferite arii de activitate si a eforturilor celor pentru care excelenta in cariera este o preocupare continua, precizeaza un comunicat al companiei remis Ziarului Medical.
Pentru perioada 2003-2004, Programele "GSK pentru excelenta" vor include patru directii de actiune menite sa sustina:
Excelenta la start-"Scoala de Afaceri GSK" - pentru a sustine completarea cunostin*telor teoretice si posibilitatea unei bune orientari profesionale; dedicat studentilor din ultimul an, celor aflati la debutul unei cariere, indiferent de domeniul in care si-au dezvoltat studiile.
Excelenta in studiu - "GSK - Junior Achievement" - un proiect realizat in colaborare cu Fundatia Junior Achievement Romania, destinat cu prioritate viitorilor farmacisti, studentilor din ultimul an de studiu la facultatile de farmacie.
Excelenta in profesie-"Premiile GSK" - pentru a contribui la recunoasterea performantei cercetarilor si practicilor din domeniul farmaceutic si medical si studentilor de la facultatile de medicina, farmacie si chimie.
Excelenta echipei-"GSK Voyager" - adresat echipei interne a GlaxoSmithKline Romania.
Programul "Scoala de Afaceri GSK" este primul care debuteaza din seria Programelor "GSK pentru excelenta" *i se deruleaza beneficiind de sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului. Structura "Scolii de Afaceri GSK" este constituita din doua sesiuni de seminarii si cursuri practice care se vor desfasura pe parcursul verii si vor include, in total, aproximativ 50 de participanti.
Temele abordate vor fi sustinute de practicieni din domeniile Marketing, Vanzari, Distributie, Finante, Resurse Umane, Comunicare si Relatii Publice, Project Management, Training si vor avea in vedere atat descrierea relatiei dintre diferitele tipuri de activitati in cadrul unei companii, cat si realizarea legaturii intre cunostintele teoretice si aspectele practice.
La sfarsitul cursurilor, realizatorii celor mai bune doua proiecte vor avea sansa de a fi angajati in cadrul campaniei GlaxoSmithKline Romania.
Roberto Musneci, directorul general al GlaxoSmithKline Romania, a declarat ca initiativa lansarii Programelor "GSK pentru Excelenta" a venit din dorinta de a "incuraja si contribui la sprijinirea eforturilor celor care doresc sa atinga excelenta profesionala, care este o aspiratie permanenta catre performanta, calitate si autodepasire".
Musneci a remarcat in acelasi timp ca amploarea proiectelor, in colaborare cu cele doua institutii guvernamentale, ofera o noua perspectiva asupra posibilitatilor de colaborare intre domeniul de stat si cel privat.
"Am gasit deschidere si puncte de interes comune in sustinerea performantei. Am convingerea si speranta ca acest tip de programe isi vor gasi sustinatori si pentru alte zone de activitate", a adaugat Musneci.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels