Companii

Hödlmayr România investeşte 5 milioane de euro în achiziţia a 20 de camioane noi

Tamer Sen, directorul general al Hoedlmayr-Lazar Romania SRL: Investim constant în dezvoltarea soluţiilor noastre de transport feroviar, iar construirea unei noi legături feroviare pe  şantierul din Piteşti, anul trecut, este o dovadă a acestui lucru.

Tamer Sen, directorul general al Hoedlmayr-Lazar Romania SRL: Investim constant în dezvoltarea soluţiilor noastre de transport feroviar, iar construirea unei noi legături feroviare pe şantierul din Piteşti, anul trecut, este o dovadă a acestui lucru.

Autor: Bogdan Alecu

29.08.2023, 17:00 711

Creşterea pieţei şi industriei auto aduce şi o creştere a businessului companiei de transport şi logistică Hoedlmayr-Lazar Romania, care vizează o investiţie de 5 mil. euro în reînnoirea parcului auto.

„Pe lângă îmbunătăţirile aduse flotei, cu siguranţă importante pentru şoferi, aducem încă o dată o contribuţie importantă la transportul auto cu cât mai puţine emisii posibil, prin achiziţionarea a 20 de camioane noi Euro-6 şi o investiţie de cinci milioane de euro“, subliniază Tamer Sen, directorul general al Hoedlmayr-Lazar Romania SRL.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO