Companii

Hidroelectrica se menţine la o distanţă confortabilă de următorul concurent în poziţia de lider al furnizării de energie din România

Hidroelectrica se menţine la o distanţă confortabilă...

Autor: Roxana Petrescu

09.10.2023, 09:00 947

La începutul săptămânii trecute, Hidroelectrica a lansat aplicaţia mobilă iHidro, care imediat a avut probleme de funcţionare, după cum au arătat mai mulţi utilizatori.

Acum însă, reprezentanţii companiei spun că aplicaţia merge, Hidroelectrica devenind practic cel mai mare furnizor de energie din România chiar înainte de a avea dezvoltată infra­structura pentru această activitate.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România (simbol bursier H2O), se menţine confortabil la vârful clasamentului furnizorilor din piaţa concurenţială, arată datele pentru primul semestru publicate recent de Autoritatea Naţională de Regle­mentare în domeniul Energiei (ANRE). Astfel, Hidroelectrica avea după primele şase luni ale anului o cotă de piaţă de 16,16% pe piaţa concurenţială de furnizare a energiei, următorul clasat, Enel Energie, având o cotă de piaţă de 10,25%. Podiumul este completat de Electrica Furnizare cu un procent de 10,16%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO