Companii

Hotelul JW Marriott a adus un nou director pe food & beverage

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Mirabela Tiron

29.07.2014, 00:00 183

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală, al doilea cel mai mare hotel de lux din ţară după numărul de camere, a adus un nou director pe segmentul de food&beverage (mâncare şi băutură), ce generează jumătate din încasările hotelului. Germanul Markus Marquardt, cu o experienţă de 16 ani în cadrul lanţului hotelier internaţional, va  administra cele şase restaurante din cadrul hotelului şi se va ocupa de catering.

„Funcţia de food&beverage director  este unul din rolurile cheie pentru hotelul nostru – pe umerii săi stă responsabilitatea gestionării unei echipe de mai mult de 150 de oameni şi de generare a unei jumătăţi din încasările totale ale hotelului“, a spus Igael Porecki, directorul general al hotelului.

Markus Marquardt a mai lucrat la Panama Marriott Hotel, dar şi la Mallorca Marriott Golf Resort & Spa, după care, patru ani mai târziu, a ocupat aceeaşi poziţie la Leipzig Marriott Hotel. În 2005 s-a alăturat echipei de la Budapest Marriott Hotel. Mirabela Tiron

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO