Companii

IKEA: Suntem interesaţi să ne extindem dar nu am luat nicio hotărâre până acum

Autor: Radu Racu

14.12.2010, 17:24 66

IKEA este interesată să-şi extindă reţeaua în marile oraşe aleRomâniei şi analizează în prezent mai multe zone, însă nu a luatpână în prezent nicio decizie în privinţa amplasării saudeschiderii următorului magazin, au declarat reprezentanţi aicompaniei, în urma zvonurilor din piaţă pivind deschiderea celuide-al doilea magazin din Bucureşti, pe Bulevardul Pallady.

"Suntem interesaţi să extindem reţeaua de magazine IKEA în toatăţara. Toate oraşele mari, cu peste 300.000 de locuitori, prezintăpotenţial pentru un viitor magazin. În momentul de faţă colectăminformaţii despre mai multe locaţii, pentru a fi analizate prinprisma standardelor IKEA, însă nu a fost luată nicio decizie înlegătură cu locaţia sau momentul deschiderii următorului magazin.Vom comunica aceste informatii imediat cele vor fi stabilite", aspus Cornel Oprişan, retail manager al IKEA Romania.

Surse din piaţa de retail au declarat marţi pentru Mediafax căgrupul suedez IKEA este în negocieri avansate pentru deschidereaunui magazin în zona Bulevardului Theodor Pallady din Bucureşti, înapropierea hipermarketului Real, pe un teren care a aparţinutfabricii de vopseluri Policolor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO