Companii

Immochan a construit 75% din centrul comercial Coresi din Braşov, cu livrare în primăvară

Immochan a construit 75% din centrul comercial Coresi din...

Autor: Cristina Cuncea

25.11.2014, 00:00 418

"La finalul lunii noiembrie, Coresi Shopping Resort este construit în proporţie de 75%", se arată într-un comunicat al Immochan.

Investiţia alocată proiectului este estimată la 60 de milioane de euro, iar în luna septembrie dezvoltatorul anunţa un grad de ocupare de 80% şi că primele spaţii vor fi livrate chiriaşilor în luna decembrie. Proiectul include un centru de distracţii indoor şi o zonă de cinema, cu o suprafaţă de 3.200 metri pătraţi pentru opt săli digitale, o galerie comercială de 32.000 metri pătraţi şi 2.400 de locuri de parcare.

Compania a cumpărat în 2012 terenul de 100 de hectare de pe fosta platformă Tractorul din Braşov, unde construieşte în primă fază centrul Coresi.

Immochan este filiala imobiliară a grupului francez Auchan, iar în prezent administrează nouă galerii comerciale în România, dintre care trei în Bucureşti (Centrele Comerciale Auchan Titan, Vitan şi Crângaşi) şi şase în ţară - în Piteşti-Bradu, Craiova-Craioviţa, Sibiu, Braşov-Eliana Mall, Bacău şi Târgu Mureş-Sud.

Compania are în dezvoltare şi centrul comercial Auchan Drumul Taberei, în Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO