INTERVIU

Ingo Nissen, ParkLake Plaza: Mallul e ca un copil mic, acum învaţă să meargă. Abia după doi-trei ani putem spune că devine o destinaţie

Secțiune susținută de Medlife Logo

4 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Suma totală investită în ParkLake Plaza, de 185 mil. euro, a fost împărţită în mod egal între dezvoltatorii imobiliari Sonae Sierra şi Caelum Development ♦ Targetul dezvoltatorilor a fost de 10-11 milioane de vizitatori în primul an, iar proprietarii spun că ţinta este realizabilă ♦ Mallul a fost deschis în septembrie 2016.

Dezvoltatorii centrului comercial ParkLake Plaza din Bucureşti vor deschide aproximativ 20 de ma­ga­zine noi în următoarele şase luni, ca­re se vor adăuga celor 222 pe ca­re mallul le are în prezent. La un an de la inaugurare, dez­vol­tatorii spun că centrul co­mercial mai are nevoie de timp pentru a se poziţiona în piaţă şi pentru a se putea compara cu alte malluri cu tradiţie din Bucureşti.

„În ultimele şase luni, numărul de vizitatori a crescut cu 35%. De asemenea, vânzările din luna iulie au fost cu 25% mai mari faţă de luna februarie, în condiţiile în care creşterea în piaţa de retail din Bucureşti a fost mai redusă“, spune Ingo Nissen, managing director în cadrul companiei portugheze Sonae Sierra, unul dintre cei doi dezvoltatori ai ParkLake, din parcul Titan.

La investiţie a luat parte şi dezvoltatorul irlandez Caelum Development. Suma totală investită în proiect, de 185 de milioane de euro, a fost împărţită în mod egal între cei doi dezvoltatori, după cum spune Nissen.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.09.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Ingo Nissen
, interviu
, ParkLake Plaza
, Mall
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide