Companii

Ioan Simion, spitalul Sanconfind Câmpina: Avem nevoie de medici, pe cardiologie se aşteaptă şi trei luni pentru investigaţii

Ioan Simion, spitalul Sanconfind Câmpina: Avem nevoie de...

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2022, 07:30 216

Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind Câmpina, spune că numărul de pacienţi este în creştere, cererea pentru ortopedie şi cardiologie în special este mare, specialităţi pe care vrea să le consolideze.

„Vrem să consolidăm tot ce am dezvoltat. Pe ortopedie am crescut mult, încercăm să intrăm în programul de protezare, dar încă nu am reuşit să luăm aprobările pentru a face câteva paturi pe spitalizare continuă. De doi ani de zile încercăm. Vrem să dezvoltăm şi cardiologia, unde avem un singur doctor.

Acum este coadă pentru investigaţiile la cardiologie şi se aşteaptă şi trei luni.  În total avem 60 de doctori în spital, 20 de medici sunt permanenţi, iar restul colaboratori, cei mai mulţi vin din Bucureşti. Le oferim şi cazare celor care au nevoie, le-am creat condiţii, avem case în Câmpina unde se pot caza“, a spus pentru ZF Ioan Simion, fondatorul spitalului Sanconfind Câmpina.

Spitalul privat Sanconfind din Câmpina, cu o capacitate de 90 de paturi şi deschis în 2015, se va apropia până la final de an de pragul de  30 de milioane de lei cifră de afaceri.

Spitalul a fost deschis în urma unei investiţii de 22 milioane de euro, realizată de firma Confind (ce produce echipament petrolier) se întinde pe suprafaţa desfăşurată de 11.000 de metri pătraţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO