Companii

Iunie 2001: "Carrefour îşi aşteaptă clienţii cu un hectar de rafturi". Primul hypermarket din România a împlinit 10 ani

Iunie 2001: "Carrefour îşi aşteaptă clienţii cu un hectar de rafturi". Carrefour a împlinit 10 ani în România

Iunie 2001: "Carrefour îşi aşteaptă clienţii cu un hectar de rafturi"

Autor: Adrian Voicu

15.06.2011, 10:50 1229

Cu doua zile inainte de deschiderea pentru public aprimului hypermarket din Romania, Carrefour, din hectarul derafturi lipseau doar produsele proaspete: fructe, legume,zarzavaturi.

In rest, labirintul hyper-colorat de marfuri era plin:de la sosete pana la frigidere sau home-cinema (ecrane imense careiti muta cinematografele in dormitor).

"Atuurile noastre sunt diversitatea marfurilor sidiscount-ul, care consta intr-o politica de pret redus in fiecarezi, pentru totalitatea gamelor de produse", spune Francois Oliver,directorul executiv al Hiproma, societatea care gestioneazahypermarketul de pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Astfel şi-a început istoria în paginile ZF primul primulhypermarket apărut pe piaţa românească, Carrefour, care în 2001 îşideschidea unitatea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

Astăzi, Carrefour a împlinit 10 ani de prezenţă în România.

"Mulţumim tuturor partenerilor, clienţilor şi angajaţilorCarrefour pentru că ne sunt alături de 10 ani! Am crescut împreunăşi datorită lor putem sărbători cu mândrie 10 ani de muncă înslujba clientului şi 10 ani de grijă permanentă pentru ca viaţatuturor să fie mai bună!" - François Melchior de Polignac, DirectorExecutiv, Carrefour Romania.

Cu ocazia aniversării, lanţul de magazine va organiza timp de olună o tombolă aniversară cu peste 100.000 de premii, se aratăîntr-un comunicat al lanţului de hypermarketuri.

În Franta, primul hipermarket a fost deschis de Carrefour in1963, intr-o suburbie a Parisului; astazi, grupul opereaza 680 dehipermarketuri, din care 227 in Franta si 453 in strainatate, in 26de tari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24